Undervisningsmateriale

Forlaget Evolvia er medlem af BFU
Forlaget Evolvia er medlem af BFU

DKLF-2016-med-dato

 

 

 

 

Engelsk læsebog i 2 niveauer inkluderer eleverne og skaber progression
Evolvia deltog på Danmarks Læringsfestival og fortalte, hvordan “The Sad Snail Sandy” lever op til Fælles Mål, samt hvordan du kan bruge det nærværende læringsmateriale i og udenfor klasseværelset.

Download informationsark nedenfor.

(Salg til private)     (Salg til skoler og institutioner)

Artikler af Stig Seberg:

Der skal ikke ske for meget
PDF: Omtale i Børn og Bøger, dec. 2015

Hvor mange timer har døgnet?
Omtale i Magasinet Skolen, dec. 2015
PDF: Magasinet Skolen

 

[ddownload id=”1964″ text=”DANSK BROCHURE”] [ddownload id=”1959″ text=”Information in English”]

[ddownload id=”1868″ text=”Demo LÆSEBOG”] [ddownload id=”1869″ text=”Demo ARBEJDS- og KOPIHÆFTE til læreren”]

[ddownload id=”2088″ text=”Færdigheds- og vidensmål for Sandy”] [ddownload id=”2082″ text=”Læringsmålstyret undervisning med Sandy”]

Presserum  –  Pressemøde på Skovlunde Skole

Stig Seberg har udviklet undervisningsmateriale, med en ny type børnebog med 2 niveauer, afhængig af hvordan bogen vendes. Til børnebogen findes der et arbejds- og kopihæfte med øvelser omkring følelser, venskab, fantasi, fortælling, skrivning, dialoger samt meget andet. Materialet er gennemprøvet i en 5. klasse i samarbejde med en engelsklærer som samtidig har været sparringspartner undervejs i udviklingen af bogen.

Én historie – 2 niveauer.
Læreren udstyres med et undervisningsmateriale, der favner flere niveauer i samme klasse, hvorved forberedelsestiden nedbringes. Desuden er der på hver side en gloseliste samt formuleret spørgsmål som aktiverer eleverne, både i forhold til historien og i forhold til eget liv.

 

The Sad Snail SandyDEMO version 1 og 2 side 8

 

 

 

 

 

 

Fællesskab og undervisningsdifferentiering.
Eleverne er på samme side i bogen, uanset hvilken version de læser. Hermed får de en følelse af at alle er med hele vejen, uanset niveau. Ovenfor kan du se, hvordan side 8 ser ud i version 1 og version 2.

Sad? Happy ? Materialet engagerer eleverne.  
Undervisningsmaterialets arbejds- og kopihæftet forkorter lærerens forberedelsestid og udvikler samtidig elevernes sprog og kreativitet i kraft af fysiske udfoldelser, øvelser i hukommelse, fantasi, følelser, fortælling, rollespil og dialoger. Desuden er der øvelser som lader eleven relatere bogens indhold til deres egen hverdag. Læreren kan derved skabe dialoger som udfordrer eleverne ud over bogens indhold.

Arbejdshæfte forside

Arbejdshæfte - opgaveArbejdshæfte - opgave xx

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *