Lær at tackle tristhed på arbejdet

Lær at tackle tristhed på arbejdet. Afholdt på Comwell hotel.

Baggrund:
Mange steder er det ikke OK at være trist på arbejdspladsen. Og hvad gør man så? Er vi der, hvor tristheden kun skal rummes i privatlivet og gemmes væk i arbejdslivet, for at vi kan topperforme?

Det gælder om at udvikle sin rummelighed og da mennesker udstråler både positiv og negativ energi, handler det først og fremmest om at have bevidsthed på, hvilken energiform som styrer lige nu. Om vi er positive eller negative, er blot en tilstand som kan ændres når vi selv vil. Et “quick-fix” kan være meget fristende for at kunne komme igennem dagen, men jeg er ikke i tvivl om at de virksomheder som har en kultur, der rummer det hele menneske med begge tilstande (energifyldt/topmotiveret eller trist/nedtrykt), vinder terræn, både internt i form af bedre samarbejde, og eksternt i forhold til omverdenen (kunder, personale-image, rekruttering m.v.). De øvrige virksomheder vil opleve en personaleflugt lige så snart der er mulighed for det.

Har du lyst til en snak om at tackle tristheden på din arbejdsplads, så lav et indledende møde med Evolvia.


Kommentarer fra workshoppen

“God øjenåbner; giv voksne en lille ting og de bliver glade børn. Stop op og træk vejret er en fantastisk enkel ting at gøre, og virkningen er fænomenal. Bør/skal være obligatorisk”
Øjvind Daugaard, DSB Onboard Service

“Gode ideer til at stoppe op i hverdagen. Det har åbnet øjnene for at jeg dagligt føler, at jeg er i et tidspres – både på arbejdet og i familien. Har aftalt med mig selv at jeg vil bruge mere tid på mig selv”
Anonym

“Jeg har fået megen god inspiration og værktøjer til dels at tage vare på mig selv – men også overfor kolleger”
Annette Borch, Novartis Healthcare

“Der blev spillet på mange sanser. Øvelserne fik os alle “på banen”. Fantastisk at kunne få noget med hjem, som jeg kan gøre på under 5 minutter, og få stor forandring ud af”
Anonym

“En formiddag i en verden med empati, rummelighed, tid og ro. Øvelser og tanker jeg bestemt kan bruge i min hverdag. Jeg vil huske at lege mere”
Jette Overgaard Blok

“Hjernen, giraffen og hoppebolden virkede godt. Jeg vil anerkende mine kolleger. Jeg vil stoppe op ca. kl. 10 og kl. 14, trække vejret dybt og drikke vand”
Anonym

“Jeg har fået meget ud af det, som jeg selv kan bruge i min undervisning og privat”
Gitte Landgreve, LÓreal

“Alle blev involveret – det er godt og sætter mange tanker igang, når man også hører andres tanker”
Helle Bang, Kræftens Bekæmpelse

“Jeg er tillidsrepræsentant for en stor gruppe medarbejdere og havde gavn af at blive mindet om, at det jeg gør, er okey i forhold til at tackle min egen og andres tristhed, så jeg synes godt om workshoppen”
Anonym