Personlig coaching

Jensen og Jensen Marketing ApS er oprindeligt startet som en enkeltmandsvirksomhed, men i foråret 2013 blev firmaet udvidet med en partner og ambitionerne om at bringe virksomheden til et højere niveau fulgte også med.

Men vi manglede hjælp til at få den rigtige fælles retning og nogle inputs til hvordan vi kunne prioritere alle de bolde vi havde i luften. Her kom Stig ind i billedet!

Stig formåede på den første session at hjælpe os med at få et overblik over vores virksomhed, os selv som personer, vores personlige og forretningsmæssige mål samt vores privatliv (vores familier).

Alt var på whiteboardet og Stig var formidabel til at hjælpe med at få sat ord på tingene og stille os de rigtige spørgsmål.

Resultatet efter blot én dobbeltsession var, at vi havde en plan for hvordan vores forretning skal se ud i fremtiden. Det har efterfølgende sat en masse tanker i gang og givet os en masse motivation til at få vores virksomhed derhen, hvor vi ønsker den.

Vi kan klart anbefale Stig Seberg til mindre virksomheder (som os selv), der har behov for at videreudvikle deres forretning

Hilsen Martin & Lasse
Partnere i Jensen & Jensen Marketing Aps

————————————————————————————————————–

Jeg benytter Stig som min personlige ledercoach og er begejstret for den store indlevelsesevne og hurtige forståelse Stig har for mine udfordringer som topleder.

Det har stor værdi for mig at få denne sparring.

Karsten Bach
Generalsekretær

Dansk Oase

————————————————————————————————————–

As part of my search for the next step in my career, I received a session of personal coaching from Stig Seberg. Stig helped me with two main things. First he helped me with gaining peace and balance right now, so that I can start focusing on, what it is that I really want to do with my life. Secondly he helped me with identifying my personal competences and focus on what really energizes me in my daily work. This helped me to focus on the right next career step for me.

Michael Hedelund
System Design Project Manager, Nokia Denmark A/S

————————————————————————————————————–

Da jeg kontaktede Stig vidste jeg ikke hvilke spørgsmål jeg søgte svar på. Jeg kunne bare mærke, at der manglede balance i mit liv, og jeg vidste at løsningen i hvert fald ikke var at jeg ”bare” skulle lære at være mere effektiv. Min omverden og mine forventninger fortalte mig, at prisen for et spændende arbejdsliv uundgåeligt måtte betales ved afsavn på hjemmefronten, og i mit tilfælde også på bekostning af mit helbred. Som en kortsigtet løsning på dette søgte jeg ly i et Ph.D. studie, hvor arbejdspresset er mere tilpasset et liv med familie og privatliv ved siden af arbejdet. Dette skift var som at trække vejret dybt ind efter at have holdt vejret under vand alt for længe. Det fik mig til at beslutte at sætte alle sejl til for at finde balance i mit liv, også efter afslutningen af mit Ph.D. Jeg mødte samtidig tilfældigt Stig, og da jeg syntes godt om hans afbalancerede syn på tilværelsen besluttede jeg mig for at blive coachet af ham.

Stig er fantastisk dygtig til at være fluen på væggen i vores samtaler. Ikke en hvilken som helst flue, men én, der stiller en type spørgsmål, der tvinger mig til at se min frygt og alle mine dårlige undskyldninger lige i øjnene. Uden på noget tidspunkt at give efter for fristelsen til at give gode råd, fik han forsigtigt guidet mig hen imod at få stillet de rigtige spørgsmål og få svaret på dem med mine egne værdier i behold.

Jeg er med Stigs hjælp kommet frem til overraskende konklusioner og beslutninger, som kommer til at slå en kolbøtte på mit liv. Men jeg har taget livet af mine illusioner og set min frygt i øjnene, så det er min kolbøtte og jeg står 100% inde for beslutningen om at slå den.

Mange hilsner Anne

————————————————————————————————————–

Jeg har haft Stig som personlig coach over telefonen tre gange à 1 – 2 timer med henblik på at få afklaret væsentlige mål i mit arbejdsliv og mit privatliv, at prioritere imellem dem – og handle for at komme videre med deres realisering.

Jeg er forbløffet over, hvor langt vi kan nå omkring på så kort tid og over, hvor konkret og fokuseret hver eneste session er. Stig vender bøtten, så jeg ser mine ambitioner, værdier og mål i et nyt lys – og han gør det med respekt for og i samarbejde med mig for at fokusere og konkretisere mine videre handlinger, så jeg foretager dem ud fra, hvad der føles rigtigt for mig.

Coaching er konkret og usentimental, og en uvurderlig hjælper i min afdækning af værdier og valg mellem fremtidens muligheder.

Ane Finderup

————————————————————————————————————–

Jeg var heldig at kunne bruge Stig Seberg som coach i opstartsperioden af mit firma – og jeg kan varmt anbefale ham. Stig lærte mig at holde blikket rettet mod de målsætninger, jeg havde valgt – og at finde en god balance mellem personlige og forretningsmæssige ambitioner, samt ønsket om også at prioritere familien.

Det, der især var til stor hjælp var, at Stig ubesværet kan kombinere sin indsigt i forretningsmæssige og salgsmæssige udfordringer med gode indspark til hvordan familielivet hele tiden skal have lov til at spillehovedrollen i mit liv – også selvom der er en lille ny forretnings-idé undervejs.

Jeg bruger stadig de metoder, jeg lærte af Stig, hver gang jeg står overfor en kompleks beslutning.

Christina Høyer, ZFOKUS.dk