Hvad er vigtigt i jobbet?

Hvad er vigtigt for dig i jobbet?

I september 2012 gennemførte evolvia undersøgelser på linked-in for at undersøge, hvad der er vigtigt i jobbet. Undersøgelserne kørte i 5 grupper og det var idéen at sætte fokus på hvad den enkelte lægger vægt på uanset om man har et job eller ej. Undervejs i processen har flere gerne ville kunne svare med mere end ét kryds og jeg håber, at alle har lavet deres egne prioriteringer, selvom det kun var muligt at sætte et kryds. Undersøgelsen giver mulighed for at den enkelte forholder sig til områderne og derved bliver skarpere til at vide, hvad der er vigtigst lige nu.

Resultatet er som I kan se, at Mening ligger på absolut førsteplads, mens Livskraft kommer lige efter. Der er ingen sammenhæng mellem, hvad man svarer, hvis man er uden job eller hvis man har et job. Ej heller om man er leder eller ej. Tanken bag undersøgelsen har været at sætte fokus på at vi hver især holder os skarpe, uanset om vi er i eller udenfor jobmarkedet.

Tak til alle som har deltaget med et kryds eller gode kommentarer.

Hvis du ikke har taget stilling endnu, vil jeg anbefale dig at tage en kort timeout, uanset hvor du er i livet. En timeout hvor du undersøger, hvad der giver dig en ressourcefyldt tilstand og herefter tænker over, hvad der er vigtigt.

Gør følgende:

1) Notér hvad der gør dig glad/giver dig overskud. Hvad gør du? Er du alene eller sammen med nogen?
Nogen mediterer, trækker vejret dybt, går tur i skoven, løber, tager et langt bad, drikker en langsom kop te/kaffe. Gør det.

2) Når du har fyldt dig selv op med god indre energi, så find dit eget “helle”, hvor du uforstyrret kan undersøge, hvad der lige nu er vigtigt for dig. Notér gerne dine tanker

Venlig hilsen Stig Seberg