Nærvær er det vigtigste i livet – har du tid?

Gratis foredrag d. 23. NOVEMBER 2016 , 16-17.30 i Ballerup


FRA KORT TIL LANG LUNTE

Et indblik i værktøjer der skærper din bevidsthed

Er det ikke på tide, at du giver dig selv lidt tid?

Vi lever i en meget tidsstyret verden og de fleste af os har ikke meget tid til overs. Og når én spør’ ”Hvordan går det?”, så er der længere og længere imellem, at vi virkelig får sagt noget reelt om hvordan det går. Svaret er oftest ”Jo tak, det går fint”. Det er som om vores lunte er blevet kortere. Men er det virkelig sandt? Kunne det ikke være rart, hvis nogen havde lidt mere tid? Sandheden er at tid er det eneste vi alle sammen har – spørgsmålet er blot hvordan vi forvalter den.

Hvis du vælger at komme i aften, så vil du få mulighed for at tage den lidt med ro, for det er dét Stig Seberg lever af – at hjælpe mennesker med at få lidt ro på i hverdagen. Du vil få indblik i værktøjer der hjælper dig med at få en længere neurologisk lunte – at få højere fokus på nærværet, ikke mindst til dig selv. Og dit eget nærvær smitter af på andre, så tro mig, når jeg siger at dine kære, dine børn, dine venner og dine kolleger vil kunne mærke forskellen, når blot du tager ét af værktøjerne til dig efter arrangementet.

Har du læst med så langt, hvorfor så ikke kigge forbi? Du er i hvert tilfælde én af de tålmodige mennesker, der højst sandsynligt allerede nu smitter andre med dit nærvær. Et nærvær der i mine øjne er det allervigtigste i livet – uanset om du er en mor, far, ven eller kæreste, eller om du har rollen som chef eller medarbejder – fællesnævneren er at du er et menneske. Jeg tør ikke sætte tal på hvad nærværet betyder for en virksomhed – så lad det nu ligge. Men hvis virksomheden består af ikke-nærværende medarbejdere, så tror jeg at konkurrenterne har det let.

Tilmelding
Tilmeld dig senest den 21. november på wtcballerup@wtcballerup.dk
Arrangementet er gratis.

Om Stig Seberg
Forfatter af ro, coach og facilitator. 
Stig vandt i 2007 en balancepris i regeringen og har siden 2004 tilbudt medarbejdere træning der bidrager til en bedre stemning i hverdagen. Pt. træner han 45 pædagoger i Faxe Kommune i ro, nærvær, balance og bæredygtighed, og har for nylig trænet 18 sygeplejersker i afslappende historiefortælling. Han har desuden udgivet mere end 23 afslappende fortællinger for børn.
Find mere på YouTube, evolvia.dk samt historienom.dk
Hans nyeste dobbeltalbum ”Historien om… nisserne” indeholder 8 afslappende fortællinger om nisser og magiske slæder, samt meget, meget mere. Kan købes som CD eller lydbog til download.